Robert Louis Stevenson - citate celebre

Inspiratie
 
Sunteti in: Citate » Robert Louis Stevenson

Citate de Robert Louis Stevenson

 
 

Extrage tot ce este mai bun din împrejurările tale. Nimeni nu are totul şi fiecare are tristeţe combinată cu bucuriile vieţii. Nu te lua prea în serios. Secretul este ca veselia să domine lacrimile.

 

postat in Optimism
 
 

Omul care a avut succes este acela care a trăit bine, a râs adesea şi a iubit mult; acela care a câştigat respectul celor înţelepţi şi dragostea copiilor; care şi-a îndeplinit rolul în viaţă şi şi-a realizat misiunea; care a lăsat în urmă o lume mai bună decât aceea pe care o găsise; acela căruia nu i-a lipsit niciodată admiraţia pentru frumuseţea pământului şi care nici nu s-a ferit să şi-o exprime; care a căutat să vadă tot ce este mai bun în ceilalţi şi a dăruit tot ce a avut el mai bun.

 

postat in Succes
 
 

Oricine îşi poate purta povara, cât ar fi de grea, până la căderea nopţii. Oricine îşi poate îndeplini munca, oricât de dificil ar fi, timp de o zi. Oricine poate trăi dulce, răbdător şi afectuos, pur până la apusul soarelui. Şi asta este tot ce înseamnă viaţa.

 

postat in Viaţă
 
 

Obiceiul de a fi fericit îţi dă posibilitatea de a te elibera uneori chiar întru totul de orice forţă dominatoare exterioară.

 

postat in Fericire
 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!