Citate motivaţionale, pagina 7

Inspiratie
 
Sunteti in: Citate » Motivaţionale
  •  

 

Sunt 1873 citate si 420 autori. Adauga si tu un citat

Citate din categoria Motivaţionale

 
 

Sarcina noastră pe acest pămănt este de a ne folosi cum putem mai bine darurile si talentele şi de a purta de grijă tuturor lucrurilor pe care ni le-a dăruit Dumnezeu, inclusiv trupurilor noastre.

 

citat de Ken Cooper
 
 

Puţini sunt aceia, care îşi orânduiesc viaţa şi lucrurile după un plan: ceilalţi, la fel ca cei care plutesc pe un fluviu, nu merg, ci sunt purtaţi... De aceea trebuie să stabilim ce voim si să perseverăm în aceasta.

 

citat de Seneca
 
 

Nici un om ocupat cu un lucru foarte dificil şi pe care îl face foarte bine nu-şi poate pierde respectul faţă de sine.

 

 
 

Îmi amintesc de o sută de ori pe zi că viaţa mea interioară şi cea exterioară se bazează pe eforturile altor oameni, răposaţi sau în viaţă, şi trebuie să mă străduiesc să dăruiesc în aceiaşi măsură în care am primit.

 

 
 

Începem să numărăm anii cuiva abia atunci când nu mai este altceva de numărat.

 

 
 

Visurile de astăzi sunt realitaţile de mâine. Nu minimaliza puterea visătorului, căci el este înainte-mergătorul civilizaţiei.

 

citat de Napoleon Hill
 
 

Când suntem tacticoşi şi înţelepţi, observăm că numai lucrurile măreţe şi merituoase au o existenţă permanentă şi absolută, iar măruntele temeri şi plăceri nu sunt decât umbra realităţii. Această perspectivă este întotdeauna însufleţitoare şi sublimă.

 

 
 

Nu am cunoştinţă de nici un fapt mai încurajator decât abilitatea incontestabilă a omului de a-şi înnobila viaţa printr-o străduinţă conştientă.

 

 
 

Dacă ai clădit castele în văzduh, munca ta nu trebuie să se piardă; acela este locul unde trebuie să fie acum. Acum pune şi fundaţia dedesubt.

 

 
 

Am muncit foarte mult; oricine este la fel de asiduu va avea un succes la fel de mare.

 

 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!