Citate motivaţionale, pagina 8

Inspiratie
 
Sunteti in: Citate » Motivaţionale
  •  

 

Sunt 1873 citate si 420 autori. Adauga si tu un citat

Citate din categoria Motivaţionale

 
 

Fără disciplină, nu putem rezolva nimic. Cu puţină disciplină, putem rezolva doar unele probleme. Cu o disciplină totală, le putem rezolva pe toate.

 

citat de M. Scott Peck
 
 

Privind în urmă la întreaga tapiserie a vieţii mele din perspectiva momentului prezent, pot observa că absolut toate aspectele ei au fost necesare şi perfecte. Fiecare pas m-a condus până la urmă pe un nivel mai înalt, chiar dacă am perceput deseori aceşti paşi ca pe nişte ostacole sau experienţe dureroase.

 

citat de Wayne Dyer
 
 

Seamănă un gând şi vei culege o acţiune; seamănă o acţiune şi vei culege un obicei; seamănă un obicei şi vei culege un caracter; seamănă un caracter şi vei culege un destin.

 

citat de Charles Reade
 
 

Orice lucru pe care îl poţi înfăptui sau visezi că poţi, începe-l chiar acum! Îndrăzneala are în ea geniu, putere şi magie!

 

 
 

Nu-i nevoie să fii mare ca să începi, dar trebuie să începi ca să fii mare.

 

citat de Joe Sabah
 
 

Trăim cu toţii sub acelaşi cer, dar nu avem toţi acelaşi orizont.

 

citat de Konrad Adenauer
 
 

Nimic nu poate înlocui eforturile. Geniul înseamnă 1% inspiraţie şi 99% transpiraţie.

 

citat de Thomas Edison
 
 

Dezamăgirea de ieri poate deveni astăzi o încântare. Niciodată nu e prea târziu! Niciodată nu e prea târziu să visaţi, să învaţaţi sau să vă schimbaţi. Prea mulţi oameni fabrică scuze pentru a nu-şi atinge scopurile. E adevărat că nu puteţi să opriţi timpul sau să-l daţi înapoi, dar puteţi să visaţi, să vă stabiliţi scopuri pozitive şi să vă folosiţi darurile unice.

 

citat de Zig Ziglar
 
 

Nu pot să scriu o carte care să se poată compara cu operele lui Shakespeare, dar pot să scriu o carte a mea.

 

citat de Walter Raleigh
 
 

În comparaţie cu ce s-ar cuveni să fim suntem numai pe jumătate treji. Ne folosim doar o mică parte a resurselor noastre fizice şi mentale. Generalizând, se poate spune ca fiinţele omeneşti trăiesc în cadrul unor limite aflate mult sub potenţialul lor. Posedă puteri de diverse tipuri pe care, de obicei, nu şi le folosesc.

 

citat de William James
 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!