Citate despre succes, pagina 3

Inspiratie
 
Sunteti in: Citate » Succes
  •  

 

Sunt 1873 citate si 420 autori. Adauga si tu un citat

Citate din categoria Succes

 
 

Un învingător este suficient de mare să-şi recunoască greşelile, suficient de deştept să profite de pe urma lor şi suficient de puternic să le îndrepte.

 

citat de John Maxwell
 
 

Secretul succesului este să faci din vocaţia ta o vacanţă.

 

citat de Mark Twain
 
 

Să râzi mult şi des; să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor; să obţii aprecierea criticilor corecţi şi să înduri trădarea prietenilor ipocriţi; să apreciezi ceea ce este frumos şi să descoperi ce este mai bun în fiecare; să laşi în urma ta o lume un pic mai bună, fie printr-un copil sănătos, fie printr-o bucată de grădină, sau printr-o condiţie socială îmbunătăţită; să ştii că măcar un suflet a respirat mai uşor pentru că ai trăit tu. Asta înseamnă că ai avut reuşită.

 

 
 

Am descoperit că bărbaţii şi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de făcut cu toată energia, entuziasmul şi sârguinţa lor.

 

citat de Harry Truman
 
 

Firile active, obişnuite cu succesul, nu se comportă potrivit dictonului "cunoaşte-te pe tine însuţi", ci ca şi cum înaintea lor ar plana porunca: doreşte-ţi o personalitate şi vei deveni acea personalitate.

 

citat de Nietzsche
 
 

Succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului.

 

citat de Zig Ziglar
 
 

Nu cunosc ceva mai încurajator decât capacitatea neîndoielnică a omului de a-şi înălţa viaţa printr-o strădanie conştientă... Dacă cineva înaintează cu încredere în direcţia propriilor visuri şi se străduieşte să trăiască viaţa pe care şi-a imaginat-o, se va întâlni cu un succes care nu poate fi aşteptat într-o existenţă obişnuită.

 

 
 

Cunoştinţele generale, indiferent de numărul sau diversitatea lor, nu sunt de mare folos pentru a caştiga bani. Cunoştinţele specializate constituie cheia succesului.

 

citat de Napoleon Hill
 
 

A marca puncte nu este o chestiune de noroc, ci de pregătire.

 

citat de Roger Maris
 
 

Pe orice scară importantă, succesul presupune acceptarea unor responsabilităţi... Într-o analiză finală, singura calitate de care dau dovadă toţi oamenii de succes este capacitatea de a-şi asuma responsabilităţi.

 

citat de Michael Korda
Pagina:
 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!