Citate despre viaţă, pagina 3

Inspiratie
 
Sunteti in: Citate » Viaţă
  •  

 

Sunt 1873 citate si 420 autori. Adauga si tu un citat

Citate din categoria Viaţă

 
 

Cine a trăit retras a trăit bine.

 

citat de Horaţiu
 
 

Experienţa vine prin suferinţe.

 

citat de Esop
 
 

Câştigă-ţi frumuseţea nu la înfăţişare, ci în felul de viaţă.

 

 
 

O viaţă nefolositoare e moarte timpurie.

 

 
 

Viaţa este luptă necurmată: unii sunt fericiţi mai devreme, alţii mai târziu, iar alţii niciodată.

 

citat de Euripide
 
 

Am învăţat să nu subestimez niciodată capacitatea de regenerare a minţii şi a corpului omenesc - chiar şi atunci când perspectivele par cele mai sumbre. Forţa vieţii poate fi cea mai puţin înţeleasă forţă de pe pământ.

 

citat de Norman Cousins
 
 

Toate lucrurile apar şi dispar datorită întâmplării simultane a cauzelor şi condiţiilor. Nimic nu există vreodată de sine stătător; toate sunt legate între ele.

 

citat de Buddha
 
 

Sunt de părere că viaţa mea aparţine întregii comunităţi, consider că este un privilegiu să fac pentru ea tot ce-mi stă în putere cât timp voi trăi. Vreau să fiu de folos până în ceasul morţii. Cu cât mă străduiesc mai mult, cu atât trăiesc mai intens. Mă bucur de viaţă de dragul ei. Pentru mine nu este o lumânare, e o splendidă torţă care mi-a fost încredinţată pentru o vreme şi pe care vreau s-o fac să strălucească cât pot de mult înainte de a o înmâna generaţiilor viitoare.

 

 
 

Mă consideram fără îndoială, pe drept cuvânt, un specimen nefericit. Încetul cu încetul, am învăţat să fiu indiferent faţă de persoana mea şi lipsurile mele. Mi-am concentrat atenţia asupra obiectivelor externe: starea lumii, diverse ramuri ale cunoaşterii, persoane faţă de care aveam o oarecare afecţiune. Aş putea chiar să spun că cu fiecare an care trece mă bucur tot mai tare.

 

citat de Bertrand Russell
 
 

La urma urmei, măsura unei vieţi nu este durata ei, ci moştenirea pe care o lasă în urmă.

 

citat de Corrie Ten Boom
Pagina:
 
.
   
NetFlash.ro la indemana ta!